val_das
2014-09-20 16:30
Sveiki,
Norėčiau paprašyti ar pasiūlyti Tomui, kad gal reiktų dabar labiau užsiimti funkcijų, susijusių su Mažosios bendrijos apskaita realizavimu ...
Man invoice.tax.lt atrodo, kaip ypač tinkanti ypač mažiems verslams ar dirbantiems su ind. pažymom ...
Labai pageidaujamas būtų kuo didesnis suderinamumas su MB apskaita ... Nors dėl MB vis yra nepastovumo, bet jos steigiasi gana dažnai, Nes MB narys pats gali tvarkytis apskaita, kuri nera labai paprasta, bet turint normaliai veikiančia sistemą, ir pastudijavus buh. apskaitos pradžiamokslį - manau dauguma turėtų visai realią galimybę tvarkytis patys, be profesionalių buhalterių pagalbos (turiu omeny nedideles MB, kur nariam tai papildoma veikla ar nedideles apyvartos ...).
Galėtum padaryti atskirą planą su MAX funkcionalumu, orientuotą į MB su saskaitu planais, Didiziaja knyga etc...
Aš pats asmeniškai irgi mąstau apie MB, bet kol kas susilaikau, nes apyvarta mano nedidele, o buhalterija atrodo gana sudetinga kol kas , nors tikrai ikandama ... Samdytis buh. imone pastoviam MB buh. tvarkymui neapsimoka, idealus variantas butu, jei pats galetum padaryti bent didžiają dalį darbo ir užtektų su buhalteriu ar imone tik pasikonsulti dėl neaiškumu ar probleminių vietų ...
Skaičiau, kad dirbi prie DK ir kitų funkcionalumų .... Tai labai laukiam ... Tikiuosi, gal net sulaukt ant 2015 m. pradžios .. ;)
Ačiū už gana aiškią ir išsamią sistemą,
Valdas