Sudengiant sąskaitas sumas apvalina be centų

autoegis
2018-12-18 16:51
Norint sudengti pirkimo sąskaitų sumas su pardavimo, jei dengiama ne visa suma tai sistema apvalina be centų. Anksčiau viskas būdavo gerai
Tomas Aleksiejūnas Admin
2018-12-20 09:45
Gal galit tiksliau nurodyti kur visa tai vyksta ir, jei išeina, printscreeną pridėti. Nes kiek bandau sudengti įrašus pirkėjo operacijose, tai nieko neapvalina ir viskas susidengia sėkmingai su centais.
autoegis
2018-12-20 20:48
Atsiprašau, viskas tvarkoj. Tai greičiausiai mano seno kompiuterio su Windows XP problema, nes kitame kompiuteryje su Windows 10 viskas veikia gerai. Ta programa matomai jau nesuderinama su itax, nors anksčiau lyg tai viskas veikė. Dabar įvedant dalinį sąskaitos apmokėjimą, apmokamą sumą apvalina iki sveikų skaičių. Gal yra koks nustatymas!?
virgiszitaxe
2018-12-20 21:36
Kokią naršyklę naudojat? Jei Microsoft Internet Explorer arba Microsoft Edge, tai gali būti, kad jos neapdoroja kažkokių įvykių (angl. events).
Nežinau kodėl, bet itax.lt taip suprogramuota, kad kablelis (sveikosios dalies skirtukas nuo trupmeninės) visuose skaičių laukeliuose įvedimo metu iškart keičiamas į tašką. Spėju, kad tamstos naršyklė nemoka apdoroti tos funkcijos, todėl lieka kablelis. Nuo kablelio laikoma, kad nebe skaičius. Plačiau Tomas galėtų paaiškinti, bet nemanau, kad mums į tai reikėtų veltis.
Pradžiai pabandykite kitas naršykles: Chrome, Firefox, Operą.
Naujausios žinutės