Tomas Aleksiejūnas Admin
2016-10-11 10:23
@Foxas - kai įprasite tvarkingai dirbti, tai dėkosite, o ne keiksnosite sistemą :) Taip negalima dirbti - pusę sąskaitos užregistravau, išgėriau kavos, tada paredagavau, vėl kavos ir trečią kartą jau galutinai viską sutvarkiau.
Įsivaizduokite jei dirbate ne vienas. Tai pagal jūsų pusinę sąskaitą atsirado sandėlio likučiai, pusę tiekėjo skolos ir t.t. Kai gėrėte kavą kažkas pagal tą pusinę sąskaitą padarė pavedimą, kažkas atsargų užsakė ir tada oplia - viskas pasikeitė - pavedimas ne toks turėjo būti, likučiai kiti, savikainos kitos. Todėl ir noriu pasakyti, kad registravimas - atsakingas dalykas, reikia registruoti tik galutinį patvirtintą variantą.
Jei kada nors susidursite su tarptautinio lygio verslo valdymo sistemomis, tai pamatysite, kad ten apskritai joks redagavimas neleidžiamas, nes redagavimas yra blogis, kuris viską sujaukia ir sunku galus surinkti. Jo tiesiog neįmanoma tvarkingai padaryti, tik pusėtinai. Tai tvarkingo darbo įgūdžiai jums labai pravers ir aš pasistengsiu jums tai suteikti :)
Aš suprantu, kad kaip vartotojui patogiau viską keisti bet kur ir bet kada, o sistema turi paskui viską sutvarkyti nes su pakeistais įrašais buvo susiję šimtas ar tūkstančiai kitų įrašų.
Aš per dieną sulaukiu bent kelių pranešimų - "nieko nedariau, vakar likučiai buvo geri, šiandien nesueina". Nieko nedarymas, tai senų dokumentų redagavimas.
Programuojant sistemą lengviau galus sugaudyt kai redaguojamas neregistruotas dokumentas, o ne viską online sutvarkyt.