Sąskaitų apmokėjimas internetu

Tomas Aleksiejūnas Admin
2014-12-18 12:45
Sukurtas funkcionalumas suteikiantis galimybę Jūsų klientams apmokėti Jūsų pateiktas sąskaitas internetu naudojant integraciją su Paysera.

Jei turite Paysera sąskaitą (arba ketinate susikurti), galite pasiūlyti klientams apmokėti sąskaitas tiesiai internete. Jūsų klientų mokami pinigai pateks tiesiai į Jūsų Paysera sąskaitą, o Invoice.tax.lt sistemoje bus užregistruotas tik mokėjimo faktas.
Toks atsiskaitymo būdas yra brangesnis už paprastą banko pavedimą, nes taikomi papildomi Paysera komisiniai.

Ši integracija galima tik turintiems bent 20LT/mėn. mokėjimo planą.

Daugiau informacijos rasite čia https://invoice.tax.lt/helps/48-integracija-su-paysera-internetiniais-mokejimais
Rulita
2014-12-18 22:58
Puiku :), Ačiū Tomai.
Stanislovas.J
2015-01-02 01:11
Kaip tik tikrinu jūsų sukurtas galimybes apmokėti sąskaitas internetu per paysera sistemą.
Viskas veikia gerai jei aš tikrinu imonės išorinį adesą per savo prisijungtą invoice.tax.lt sąskaitą. Bet jeigu aš atsidarau tą sąskaitą su el.pašto patvirtinimu ir matau sąskaitas, jos apmokėti negalima internetu, nes neduoda tam pasirinkimo.
Aš naudojuosi rekomenduojamu 6 € (20,71 LTL) planu
Stanislovas.J
2015-01-02 01:17
Ir dar vienas pastebėjimas, patvirtinimo kodas atsiunčiamas į paštą būna su kodu kuris baigias = ir tai gali klaidinti žmones, nes suvedinės kodą su = ir tai mes klaidą
Tomas Aleksiejūnas Admin
2015-01-02 10:29
1. Klausimas - turbūt esate įjungęs testavimo režimą, todėl tik Jūs matote apmokėjimo mygtuką. Klientams to matyti nevalia, kad nemokėtų Jums virtualiais pinigais.

2. Ar tai nebus Jūsų Outlook programos kvailos išdaigos. Kiek testavome su kitais el. pašto klientais, jokių papildomų simbolių nepridėdavo. Reiks patikrint.
Stanislovas.J
2015-01-02 10:49
Visiškai teisingai, mano kaltė ir neapsižiūrėjimas dėl to testavimo.
o dėl tos = tai tikrai outlook taip daro, nes gmail normaliai parodo, bet patikrines html kode ten baigiasi " nors jo ir nesimato, gal jį outlook interperetuoja kaip nors?
Tomas Aleksiejūnas Admin
2015-01-02 11:06
Emailas sunčiamas plain text ir jokių kabučių nėra. Paveiksliuke esantį HTML jau pašto klientas susikonstruoja. Be to ten yra ir atidarymo kabutės, tai nežinau kokio velnio Outlookas lygybių prideda.
Stanislovas.J
2015-01-02 11:20
Ir tai vienintelis is jusu sistemos toks atvejis su tuo =, visi kodai baigiasi =, visu kitu kodai normaliai atvaizduojami.
Gal kada ir isaiskes kodel taip yra
Tomas Aleksiejūnas Admin
2015-01-02 12:00
Pabandykit dabar, pakeičiau eilutės užbaigimą.
Stanislovas.J
2015-01-02 14:45
Super. Viskas veikia puikiai.
Stanislovas.J
2015-01-03 13:05
Dar šiek tiek paeksperimentavau su jūsų sistema, ir tą = ženklą prideda siunčiant pradelsto mokėjimo - priminimo laiške, tik ta = ženklas atsiduria po %USER_NAME%
Outlook laiško pabaigoje meta taip %USER_POSITION% %USER_NAME%=

Nežinau kaip senesnės versijos Outlook viskas atvaizduojama, bet Outlook 2013 taip rodo

Naujausios žinutės

Siunčiama...