Banko išrašo ir mokėjimų sudengimas

Tomas Aleksiejūnas Admin
2025-04-10 15:47
Patobulintas banko išrašų sudengimas. Padaryta galimybė drag & drop principu pele sutampyti mokėjimus ant išrašrašo įrašų ir taip sudengti mokėjimus. Turėtų būti daug greičiau nei visada rinktis iš sąrašo.
TechEc
2025-04-11 15:30
Nebeliko galimybės pasirinkti kliento/banko sąskaitos/DK sąskaitos iš sąrašo, spaudžiant pliusą tiesiog kuria naują pirkėją/tiekėją. Rezultate reikia rankomis sukurti mokėjimą vietoje to, kad tai padaryti tiesiog iš išrašo. Labai nepatogu.

(supratau - mygtukas "Sudengti". Pavadinimas nelabai aiškus, geriau būtų "rinktis iš sąrašo" ar tiesiog "rinktis")
Tomas Aleksiejūnas Admin
2025-04-14 07:39
Šioje sistemoje kai du įrašai susiejami vienas su kitu, vadinama "sudengimu". Tai gal toks nuoseklumas nėra blogai.
Virginijus Židonis
2025-04-14 14:08
Neradau ką už ko tempti ir indentifikuoti dviejų stulpelių nepavyko. Man pasirodė, kad ten sąrašas įrašų, kai vienoje eilutėje telpa du įrašai, o trečias keliasi į kitą eilutę. Skyriau nepakankamai dėmesio arba įrašai išraše buvo tokie iš kurių aiškiai nesimatė ką ant ko užtempti. Žiūrėsiu rytoj vėl.
lina_ml
2025-04-15 10:06
Aš išbandžiau, man asmeniškai labai patogu, tikrai geriau nei buvo. Dėkoju už sistemos tobulinimus :)
Tomas Aleksiejūnas Admin
2025-04-16 10:41
Tempti reikia pilką (sistemoje įvestą mokėjimą) ant kairės pusės spalvoto mokėjimo (iš banko išrašo). Taip greitai galima sutampyti ir daug greičiau sudengti turimus mokėjimus.
Paveiksliuke pavaizduota. Imti galima už bet kur.

Naujausios žinutės

Siunčiama...